Home

 

Helene Gandolfi - 

beeldend kunstenaar

 

Leuk dat je mijn site bezoekt.

 

Wil je al tijden (weer) gaan tekenen of schilderen en komt het er maar niet van? Heb je toch die stimulans nodig van een groep of die stok achter de deur van een vast moment in de week om écht aan de slag te gaan? 

Doe mee met één van de cursussen en pak je liefde voor het tekenen en schilderen (weer) op en verbeter je teken- of schildervaardigheid! Kijk hier voor alle informatie over het cursusaanbod.

Je krijgt les op je eigen niveau, of je nou beginner bent of al meer gevorderd, in een groep met andere enthousiaste cursisten.

 

Wil je een portret laten maken? Ook voor een portret in opdracht kun je bij mij terecht, mail mij voor een prijsopgave en de mogelijkheden!

   

Mijn kunstopleiding heb ik gevolgd aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten aangevuld met Masterclasses portretschilderen bij Sam Drukker, verschillende korte opleidingen aan de Wackers Academie Amsterdam en portretschilderlessen bij Peter Smit, Rogier Willems en Irma Braat.

 

Wil je meer informatie over een cursus of een portret in opdracht? Stuur me dan een mailtje of bel me! helene.gandolfi@planet.nl  T 06- 40 70 21 59

 

Portretten

Etsen

Cursussen

Ruimtelijk

Contact