Home

 

Helene Gandolfi - 

beeldend kunstenaar

 

Wil je al tijden (weer) gaan tekenen of schilderen en komt het er maar niet van? Heb je toch die stimulans nodig van een groep of die stok achter de deur van een vast moment in de week om écht aan de slag te gaan? 

Meld je dan nu aan! Doe mee met één van de cursussen en pak je liefde voor het tekenen en schilderen (weer) op! Kijk hier voor alle informatie. 

 

26 februari start een nieuwe cursus NAAKTMODEL TEKENEN van 6 woensdagavonden in het Kulturhus in Laren gld, eens in de 14 dagen. Er zijn nog een paar plaatsen vrij! We gaan tekenen naar waarneming van naaktmodellen en af ​​en toe een gekleed model. Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail naar  helene.gandolfi@planet.nl of bel me op 06-40702159

 

Voor de middagcursus MODEL- EN PORTRETTEKENEN EN SCHILDEREN zijn nog een paar plaatsen beschikbaar! De lessen zijn eens in de 14 dagen. Kijk  hier voor alle informatie en meld je aan via helene.gandolfi@planet.nl of bel me T 06- 40 70 21 59

Deze cursus is voor iedereen, ongeacht niveau, zowel de beginner als de gevorderde tekenaar is welkom. 

 

Je krijgt les op je eigen niveau, of je nou beginner bent of al meer gevorderd, in een groep met andere enthousiaste cursisten.

 

Meld je aan via mijn e-mailadres helene.gandolfi@planet.nl of bel me T 06- 40 70 21 59

  

Mijn kunstopleiding heb ik gevolgd aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten aangevuld met Masterclasses portretschilderen bij Sam Drukker, verschillende korte opleidingen aan de Wackers Academie Amsterdam en portretschilderlessen bij Peter Smit, Rogier Willems en Irma Braat.

 

Wil je een portret laten maken van jezelf of van een dierbare? Ook voor een portret in opdracht kun je bij mij terecht, mail mij voor een prijsopgave en de mogelijkheden!

 

 

 

 

 

 

Portretten

Etsen

Cursussen

Ruimtelijk

Contact