Home

 

Helene Gandolfi - 

beeldend kunstenaar

 

Ik maak portretten in opdracht en vrij werk en ik geef cursussen en workshops.

 

Mijn kunstopleiding heb ik gevolgd aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten aangevuld met andere Masterclasses portretschilderen bij Sam Drukker, verschillende korte opleidingen aan de Wackers Academie Amsterdam en portretschilderlessen bij Peter Smit, Rogier Willems en Irma Braat. 

 

Wil je meer informatie over een portret in opdracht van aanmelden voor een cursus of workshop? Stuur me zelfs een e-mail  helene.gandolfi@planet.nl  of bel me T 06- 40 70 21 59

 

In januari 2020 begint een introductiecursus NAAKTMODEL TEKENEN van 3 woensdagavonden in het Kulturhus in Laren gld. We gaan tekenen naar waarneming van een naaktmodel (2 avonden) en gekleed model (1 avond). Wil je meedoen? Stuur mij dan een e-mail  helene.gandolfi@planet.nl . Deze cursus is voor iedereen, ongeacht niveau, zowel de beginner als de gevorderde tekenaar is welkom. Gegevens 15 en 29 januari en 12 februari van 19.00 tot 21.30 uur. De kosten bedragen € 99 voor drie avonden en is inclusief tekenmateriaal, een consumptie en modellengeld.

 

Voor de ochtend- en middagcursus MODEL- EN PORTRETTEKENEN EN SCHILDEREN zijn ook weer enkele plaatsen beschikbaar!

Kijk bij 'CURSUSSEN' voor alle informatie en meld je aan via  helene.gandolfi@planet.nl  of bel me T 06- 40 70 21 59

 

 

 

 

 

 

Portretten

Etsen

Cursussen

Ruimtelijk

Contact